Gestió Pius Hospital de Valls va tancar l’any 2020 amb uns resultats econòmics d’1.450.000 euros que han permès fer efectives les DPO’s a tots els professionals del centre sanitari. El pagament de les retribucions variables per objectius (DPO’s) corresponents al 2020 per un import global d’1.137.000 euros, es va abonar a finals de març al conjunt de treballadors i treballadores del Pius gràcies a l’equilibri pressupostari positiu de l’organització de 9.735 euros després d’amortitzacions de capital.

PUBLICITAT

El president del consell d’administració del Pius, Jordi Cartanyà, a banda de destacar el superàvit, ha tret pit de la recuperació de les DPO’s, les quals no es pagaven des del 2011.

Malgrat les concentracions del Comitè Empresa, els quals denuncien que la situació del sociosanitari és insostenible, Cartanyà ha recordat que es treballa dia rere dia per escoltar totes les posicions.

Tot i la situació per la pandèmia de la Covid-19, durant el segon semestre de 2020 el Pius va concentrar esforços en la recuperació progressiva de l’activitat assistencial ordinària, principalment a Consultes Externes i l’àmbit quirúrgic.

PUBLICITAT