Ja es coneix el contingut de la festa major de Sant Joan 2021. A la presentació d’aquest dimarts s’han donat a conèixer la totalitat dels actes d’una celebració on els castells tindran un pes específic amb la proclamació de l’Ambaixadora dels Xiquets de Valls, la potenciació dels locals de les colles i la tornada a les places.

PUBLICITAT

El tercer bloc de programació que s’ha anunciat incorpora els concerts de La Pegatina, Roba Estesa, Balkan Paradise Orchestra i la Banda d’En Vinaixa 2.2.

També hi haurà un ampli bloc familiar amb els contacontes de la Pessigolla, les narradores Karme González i Imma Pujol, i un nou espai de joc participatiu sobre el seguici.

El nou orgue de la ciutat se suma a la programació amb dos concerts.

En l’apartat de música popular, també s’han conegut els noms de les disset formacions d’arrel que passaran per l’escenari del Claustre del Convent del Carme.

Hi haurà balladetes del seguici els dies 23 i 24 a l’aparcament del Barri Vell. L’actuació de la vigília de Sant Joan es podrà veure en directe per TAC-12

L’aspecte més religiós ens portarà els goigs de Sant Joan per a les Completes i la diada del 24.

Aprofitant la roda de premsa de presentació de Sant Joan, l’alcaldessa de Valls, Dolors Farré, ha destacat l’esforç de l’organització i ha apel·lat a la responsabilitat de tothom perquè la festa es desenvolupi amb totes les mesures de seguretat.

Aquest dimecres 26 de maig, a les 10 del matí, es posen a disposició les 14.500 entrades, primer per a la població empadronada a Valls, i dijous 27, a les dotze del migdia, per a tothom.

La ciutat aposta pel caràcter popular o gratuït de les localitats perquè el preu no en sigui cap obstacle.

PUBLICITAT