Els vallencs i vallenques han reservat ja una bona part de les localitats disponibles dels diferents espectacles i actes de la programació de Sant Joan a Valls. Aquest dimecres era el primer dia que s’obria el sistema de venda de localitats, en una jornada reservada per als empadronats a Valls i, en poques hores, una part important de les propostes ja han hagut de penjar el cartell d’entrades exhaurides.

PUBLICITAT

El Sant Joan de Valls manté el caràcter popular i així les entrades per als diferents espectacles són en bona part gratuïtes o bé a preus simbòlics d’1 o 3 euros. En aquest sentit, la resposta dels vallencs i vallenques a la programació ha estat excepcional ja que a les 5 de la tarda ja s’havien reservat més de 9.250 entrades.

Aquesta bona resposta s’estén tan als concerts de grups com Stay Homas, Zoo, la Pegatina, Figa Flawas, Ginestà, Balkan Paradise Orchestra, Ferran Palau, Roba Estesa o Loren, fins als actes de cultura popular com les diferents balladetes del seguici cerimonial o la carretillada i mostra de foc. També han tingut una excel·lent resposta els espectacles familiars com els concerts de Xiula i Reggae per Xics o els contacontes amb Imma Pujol i Karme González. En tots aquests actes i espectacles les localitats estan exhaurides o bé queden noves entrades reservades per a persones amb mobilitat reduïda.

Avui la reserva de localitats prioritzava la població empadronada a Valls i a partir de demà dijous dia 27 (12h), s’obre els canals de venda per a tothom. Les entrades es poden adquirir les 24 hores del dia via on line a través de valls.cat i de Codetickets Valls, així com de manera presencial al servei central de taquilles ubicat al Teatre Principal entre els dies 26 i 29 de maig, de 12 a 14 h i de 18 a 20 h, i del 19 al 24 de juny, de 18 a 21 h.

PUBLICITAT