Demà divendres 28 de maig tindrà lloc la primera fira FiTAC de l’Alt Camp. La primera Fira de Tecnologia de l’Alt Camp. El mes de març de l’any passat estava prevista la seva celebració però l’arribada del Covid una setmana abans ho va fer impossible. L’objectiu de la fira és crear un espai comú per tots els centres, tant escoles de primària com centres de secundària de l’Alt Camp.  El protagonisme és de l’alumnat i dona la possibilitat de mostrar tots aquells projectes i/o creacions tecnològiques que s’han realitzat al llarg del curs, tant als seus companys i companyes del propi centre com a la resta de centres. D’aquesta manera es construeix un vincle entre les escoles de primària i els centres de secundària i ofereix la possibilitat de conèixer diferents maneres de treballar. El format de la fira, degut a les condicions sanitàries que ens trobem, haurà de ser virtual. Es presentaran projectes de 3 Instituts de Valls i 4 escoles de primària en el que s’establirà un ordre de presentació. A l’hora de presentar els projectes es pot optar per fer-ho amb un vídeo o qualsevol altre mitjà de presentació. En parlem amb els professors de Tecnologia de l’IES Serra de Miramar, Alexis Plana i Xavi Ametller.

PUBLICITAT
PUBLICITAT