Valls retroba el simbolisme de la festa de Corpus amb els tocs de campanes, una catifa de flors i la balladeta de l’Àliga. Per segon any consecutiu, no es podrà celebrar la processó, fet que obliga novament a ajornar la celebració extraordinària del 700è aniversari

PUBLICITAT

Les activitats es concentraran els dies 5 i 6 de juny. La Parròquia de Sant Joan, la Unió Anelles de la Flama i l’Ajuntament han treballat conjuntament amb una programació adaptada a l’actual situació sanitària. El rector de Sant Joan, Mossèn Joan Àguila, explica els detalls dels rituals litúrgics.

El president de la UAF, Albert Oliva,  explica que la catifa floral, que es podrà veure a l’interior de l’Església de Sant Joan, es dissenyarà amb ginesta que els socis i sòcies hauran recollit el dia abans.

Un concert de música tradicional de la Cobla Ministers Bufalodre i l’exposició del Santíssim completen el programa de Corpus 2021.

PUBLICITAT