El Govern de Catalunya ha ampliat l’horari d’activitat de bars i restaurants, que a partir del pròxim divendres podran servir fins a la una de la matinada, una hora més tard del permès actualment.

PUBLICITAT


El Procicat ha anunciat aquest dimecres, en un comunicat, noves relaxacions de les mesures de control de la Covid-19 que entren en vigor divendres que ve, entre les quals destaca l’ampliació d’horari fins a la una de la matinada no sols de la restauració, sinó també d’activitats culturals, esportives, botigues de conveniència i comerços annexos a benzineres.

Quant a l’oci nocturn, el Consell Interterritorial ha delegat en les autonomies la decisió sobre l’obertura en zones de risc mitjà. Catalunya, malgrat entrar en aquesta categoria amb una incidència acumulada de 110 casos de Covid-19 per 100.000 habitants a 14 dies, ha anunciat que aquests establiments encara restaran tancats.

PUBLICITAT