El tècnic del primer equip masculí del Club Bàsquet Valls, Oriol Pozo, seguirà ocupant el càrrec durant la temporada 2021-2022. Les dues parts escenificaven l’acord de renovació en una roda premsa celebrada aquest dimecres.

PUBLICITAT

Pozo afirmava que la decisió de quedar-se ha estat ràpida perquè es troba molt còmode en el club.

Per la seva banda, el president, Magí Mallorquí, també va tenir elogis en la figura de l’entrenador.

El CB Valls ha tancat la temporada 2020-21 com a líder del grup C-1 de la lliga EBA i disputant l’eliminatòria prèvia del play off a LEB Plata contra el Mataró. A hores d’ara, la direcció esportiva i el mateix entrenador ja treballen en la planificació del pròxim curs i, en primer lloc, volen veure quins jugadors decideixen o no continuar amb el projecte. D’altra banda, també s’esperen noves incorporacions.

PUBLICITAT