Les Proves d’Accés a la Universitat (PAAU) han començat aquest dimarts amb un descens d’alumnes a la demarcació de Tarragona. Enguany s’hi han presentat 3.592 estudiants, uns 3.749 menys que el 2020-, que fins aquest divendres faran els exàmens de les diferents matèries en la vintena de tribunals que s’han habilitat. Igual que l’any passat, la Covid-19 ha obligat a prendre mesures extraordinàries, com el distanciament social d’un metre i mig entre els joves, l’obligació de dur la mascareta en tot moment o el gel hidroalcohòlic a les aules, que en aquesta ocasió s’han incrementat fins a les més de 300. La resolució del TSJC que obligava el Govern a facilitar els enunciats en català, castellà i aranès no ha condicionat el desenvolupament de les proves.

PUBLICITAT

A l’Alt Camp, un total 228 s’han presentat a la selectivitat. 121 s’han examinat a l’IES Narcís Oller i 107 a l’IES Jaume Huguet. A les 9 del matí, l’alumnat ha començat la jornada fent la prova de llengua castellana i literatura.

Els alumnes que treguin un 5 de mitjana entre la nota de batxillerat i la qualificació de les proves tindran nota d’accés a la universitat.

PUBLICITAT