La presidenta de la Diputació de Tarragona, Noemí Llauradó; el diputat a la Diputació i primer tinent d’alcalde de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanya; i el regidor d’Habitatge, Ramon Font, visitaven aquest dimarts a la tarda l’edifici del carrer del Carme que el consistori ha rehabilitat per convertir-lo en habitatge d’ús social.

PUBLICITAT

La reforma compta amb el suport de la Diputació, que hi col·labora a través de la línia de subvencions per a inversions en habitatges municipals. L’immoble, de titularitat municipal, estarà enllestit la setmana vinent i permetrà donar una solució a persones que es trobin en una situació d’emergència social.

Les obres de rehabilitació han tingut un cost de 106.000 euros, dels quals la Diputació de Tarragona n’ha aportat 30.000. Per la presidenta de la Diputació aquest projecte és significatiu pel fet que com a ens s’endinsen en les polítiques municipals.

Per la seva banda, Jordi Cartanyà, afirmava que amb aquesta actuació al Barri Antic es despleguen polítiques per garantir el dret de l’habitatge al conjunt de la població.

L’edifici compta amb tres pisos de 35 metres quadrats  i una zona amb espais comuns.

PUBLICITAT