L’Institut Municipal de Desenvolupament Local Vallsgenera va superar el 2020 mantenint, com a primera prioritat, els seus serveis d’atenció com a mesura de suport directa a l’empresa, emprenedors i persones en situació d’atur davant la situació de crisi generada per la Covid-19.

PUBLICITAT

La memòria de l’institut, organisme municipal referent en polítiques actives d’ocupació i suport als sectors econòmics, revela que, tot i la reducció d’activitat presencial a causa del confinament i les restriccions, es van mantenir actius serveis essencials com el d’orientació laboral, les línies de formació ocupacional i contínua, la borsa de treball, el suport a emprenedors o els programes de contractació laboral.

La regidora d’Empresa i Ocupació, Rosa Rovira, fa balanç dels dos eixos que es van portar a terme al llarg del 2020.

En els propers mesos s’aprovarà una línia d’ajuts de 100.000 euros per a empreses i també se subvencionarà a les companyies del Centre d’Iniciatives Empresarials.

129 persones han aconseguit feina a través dels programes de contractació laboral de Vallsgenera. D’altra banda, el Servei d’Ocupació va atendre 867 persones i es va ajudar a trobar feina a 266 persones més.

Vallsgenera va mantenir oberts durant el 2020 els seus serveis d’atenció en suport a l’empresa, emprenedors i per a la creació d’ocupació en el context de la pandèmia.

PUBLICITAT