La Unió Anelles de la Flama posa a la venda el nou domàs de la Festa Major de Valls. Es tracta d’una bandera, editada en tres colors diferents, pensada per engalanar les finestres i els balcons de la ciutat durant la celebració patronal. S’inspira en la imatge gràfica del Sant Joan de 2021, obra del dissenyador Miguel Bustos, que dedica el cartell d’enguany a la pluralitat i diversitat de músics tradicionals que prenen part de la celebració.

PUBLICITAT

El domàs té un preu de 15 euros i es pot comprar al local de la UAF i als comerços vallencs de Moda Roylle, El Safareig, Magatzem del Vermut, Cistelleria Roca, Teixits Cortès, Floristeria Heura Musa i Calçats Alentorn. També es pot encarregar a través de les xarxes socials de l’entitat.

La UAF també presenta dos nous actes que s’integren dins de la programació santjoanera de 2021. Per una banda, el diumenge dia 20 de juny, a partir de les dotze del migdia, tindrà lloc un concert vermut pels socis i sòcies amb els grallers Sonagralla a la plaça de la Sardana, davant del local social de l’entitat.

Per l’altra, el dia 23 de juny, de cinc a set de la tarda, es durà a terme un tastet de la revetlla de Sant Joan a la mateixa plaça, amb música ambiental i amb la degustació de la típica coca i el cava.

PUBLICITAT