La Fira Mercat del Vehicle Usat i vehicles elèctrics va tancar diumenge la seva novena edició amb un “balanç positiu” després que els 8 concessionaris participants aconseguissin vendre, en conjunt, un 20% dels vehicles, una xifra que pot augmentar en els pròxims dies fruit dels contactes que s’hi han fet. Els concessionaris destaquen que durant els tres dies que ha durat la fira hi ha hagut una bona afluència de visitants interessats a adquirir un vehicle d’ocasió, sobretot el dissabte.

PUBLICITAT

Enguany la Fira Mercat ha exposat fins a 150 vehicles, amb uns preus que oscil·laven entre els 7.000 i els 15.000 euros. Els compradors han estat majoritàriament de les comarques de Tarragona i Barcelona. Els vehicles més demandats han estat els cotxes petits i mitjans, estil Kia, i les furgonetes. Els concessionaris asseguren que el cotxe elèctric no ha tingut massa sortida en aquesta fira, possiblement perquè no hi ha massa producte a oferir i perquè econòmicament són més cars.

Aquesta setmana es realitzarà el sorteig d’una nit d’hotel amb esmorzar inclòs a l’Hotel Fèlix de Valls entre tots els compradors.

PUBLICITAT