El dimecres 16 de juny l’Institut d’Estudis Vallencs presenta, juntament amb el celler Mas Bella, un vi edició limitada en commemoració del 125è aniversari del naixement del compositor vallenc Robert Gerhard. El vi, que s’ha batejat amb el nom Dotze notes, vol ser una clucada d’ull a l’arribada dels Gerhard a Valls, a la seva vinculació amb el comerç del vi, amb l’arrelament de la família a la ciutat, tot plegat connectat amb la idea del Robert Gerhard que beu de la tradició musical més antiga alhora que cerca la contemporaneïtat, partint d’un impressionisme musical que evoluciona cap el dodecatonisme per continuar fent camí amalgamant tendències i estils que el porten a una personalitat única, sempre aprenent, sempre innovant, sempre radical, sempre arrelat.

PUBLICITAT

Dotze notes és una edició limitada de 400 ampolles, elaborades pel Celler Mas Bella a partir de garnatxa i ull de llebre. La venda d’aquest vi servirà per ajudar a finançar alguns projectes que l’Institut d’Estudis Vallencs, dipositari d’un important fons documental i musical del compositor, ha endegat per commemorar els 125 anys del seu naixement.

L’acte de presentació començarà a les 8 del vespre al pati de Sant Roc, i comptarà amb la participació d’Elisa Ribé, del Celler Mas Bella, de Jordi Màndoli, de l’Institut d’Estudis Vallencs, i de la violoncel·lista Gabrielle Deakin i la guitarrista Maria Elena Casañas, que interpretaran algunes obres breus del compositor vallenc. Les ampolles commemoratives es vendran a un preu de 10€ (o 55€ la caixa de 6 ampolles) per als socis de l’IEV i de 12€ (o 65€ la caixa de 6 ampolles) per als no socis. Es pot fer la reserva al telèfon 977600660 o per mail a iev@iev.cat

PUBLICITAT