El proper dimarts 22 de juny el cor modern de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard presenta el seu primer disc: Tarzan, el musical.

PUBLICITAT

Aquest curs el cor tenia la intenció de portar a l’escenari el musical de Tarzan però la pandèmia no ho ha permès. Tot i això, els responsables del cor, Eloi Fort i Mireia Besora, han considerat que tota la feina feta durant l’any no podia quedar en no-res i per això s’han llençat a gravar les divuit cançons traduïdes al català d’aquest musical tan salvatge. En el disc s’hi poden escoltar arranjaments per cor i cançons solístiques interpretades pels mateixos integrants del cor, totes elles guiades a través d’un narrador que ens explica la història.

El disc es podrà adquirir de manera gratuïta el proper 22 de juny als jardins del Parc Barrau en el concert de presentació, on el cor interpretarà algunes de les cançons del musical al costat d’altres agrupacions estables de l’Escola. Es realitzaran dues sessions, la primera començarà a tres quarts de set de la tarda i la segona, amb el cor, a tres quarts de vuit del vespre.

PUBLICITAT