La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls d’aquest dijous 17 de juny ha donat llum verda a l’inici de l’expedient de contractació de les obres de millora de les voreres i la xarxa d’aigua potable del passeig de l’Estació, per un import de 561.000€.

PUBLICITAT

S’ha aprovat la contractació de l’empresa Tecnologia de Firmes per 18.800€ per a l’execució de les obres d’asfaltatge del voral de l’N-240a.

En tercer lloc, s’ha donat el vistiplau la contractació, per 24.700€, de l’empresa Obres i Serveis Martínez Arlandes per a les obres d’enderroc de l’edifici de l’antiga Aula de Natura del parc del Mas Miquel.

També s’ha ratificat l’inici de l’expedient de contractació del servei d’elaboració i edició de podcasts de la ràdio municipal online, així com el manteniment de l’aplicació mòbil i la web per un import de 22.990 € anuals per un període de 2 anys.

Finalment ha quedat aprovat l’expedient per a la contractació del servei de prevenció de riscos laborals de l’Ajuntament i els seus organismes autònoms per 16.211€ anuals per un període de 2 anys.

PUBLICITAT