Les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela se celebraran entre els mesos de gener i febrer de l’any vinent. Seran les Decennals del 2021+1. Així ho anunciava l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, després de la reunió que van mantenir dijous a la tarda, al Convent del Carme, els membres de la Fundació i de la Taula de Coordinació.

PUBLICITAT

Aquesta decisió arriba després que la ciutat hagi recuperat el pols i d’esdevenir, en molts dels casos, pionera en la recuperació de l’activitat social, econòmica, lúdica i cultural. Ara, es treballa amb l’organització de les festes amb la voluntat de garantir que siguin les festes de tothom, adaptades a la situació actual. Però també representatives d’un nou moment: d’una represa després de la pandèmia.

La decisió de fer les Decennals el 2022 ha arribat onze mesos després que la celebració quedés ajornada per l’impacte de la Covid-19.

PUBLICITAT