Aquest divendres 9 de juliol, a les vuit del vespre, tindrà lloc la inauguració de l’exposició Del carrer a l’estudi, que es podrà visitar al Museu de Valls fins el 26 de setembre. Del carrer a l’estudi mostra dues visions entorn el grafiti i l’art urbà, per una banda, la seva història i pràctica en el context de Valls i el Camp de Tarragona i, per l’altra, l’apertura de mires dels seus practicants cap a altres llenguatges artístics que van més enllà del context urbà. La mostra, comissariada per Quim Torres, vol donar a conèixer un moviment que ha estat important per a la creació artística i cultural del territori i posar en relleu les seves característiques, que han estat estigmatitzades durant anys per part del grafit vandàlic i la incomprensió social.

PUBLICITAT

Dividida en dues plantes, a la primera hi trobem un recull fotogràfic extens, on s’hi poden veure grafitis i obres urbanes realitzades arreu de l’espai públic del Camp de Tarragona des dels anys vuitanta fins a dia d’avui.

A la segona planta s’hi troben obres d’estudi realitzades per alguns artistes del territori que provenen del grafiti i l’art urbà.

PUBLICITAT