Vint joves participen en el camp de treball que per segon any consecutiu se centra en la recuperació dels torrents de Valls. En la visita que s’ha fet aquest matí a la zona dels Tres Molins, l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, ha refermat l’aposta que com a govern fan pels torrents en aquesta legislatura.

PUBLICITAT

La coordinadora territorial de Joventut a Tarragona, Carmina Blay, explica el funcionament dels camps de treball.

Com dèiem l’àmbit d’actuació és la zona dels Tres Molins, una de les àrees amb més valor ambiental, paisatgístic i patrimonial. El regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Xavier Salat, destaca els treballs que s’estan efectuant al pont.

L’activitat, amb la direcció del Cau de Valls i el suport de les regidories de Joventut i Sostenibilitat, va començar el 2 de juliol i s’allargarà fins al dia 16.

PUBLICITAT