Compartir

Vint joves participen en el camp de treball que per segon any consecutiu se centra en la recuperació dels torrents de Valls. En la visita que s’ha fet aquest matí a la zona dels Tres Molins, l’alcaldessa de la ciutat, Dolors Farré, ha refermat l’aposta que com a govern fan pels torrents en aquesta legislatura.

La coordinadora territorial de Joventut a Tarragona, Carmina Blay, explica el funcionament dels camps de treball.

Com dèiem l’àmbit d’actuació és la zona dels Tres Molins, una de les àrees amb més valor ambiental, paisatgístic i patrimonial. El regidor de Sostenibilitat, Serveis Ambientals i Medi Natural, Xavier Salat, destaca els treballs que s’estan efectuant al pont.

L’activitat, amb la direcció del Cau de Valls i el suport de les regidories de Joventut i Sostenibilitat, va començar el 2 de juliol i s’allargarà fins al dia 16.