El primer equip femení del Club Bàsquet Valls ha tancat el fitxatge de la tarragonina Núria Vilamajor, que procedeix del Tarragona Bàsquet. Es tracta d’una jugadora amb molta experiència en Copa Catalunya i amb un excel·lent joc exterior.

Núria Vilamajor ha militat els darrers sis anys al TGN Bàsquet, cinc dels quals a Copa Catalunya i un a Primera Categoria Catalana. Anteriorment i des de la seva etapa com a cadet i fins a sènior, va jugar al CB Tarragona.

Per al tècnic vallenc, Benet Ibáñez, aquesta incorporació ha d’aportar coses molt positives al conjunt de l’equip, ja que es tracta «d’una jugadora molt completa en totes les facetes del joc, amb molta experiència i amb una gran capacitat de llegir el partit.» Segons Ibáñez, que mostra la seva satisfacció amb l’arribada de la tarragonina: «la Núria arriba per ser una referència dins de l’equip». I en destaca: «la seva capacitat de sacrifici i el seu joc col·lectiu. És el que s’acostuma a dir: una jugadora d’equip».

El CB Valls Lear està configurant un equip molt compensat amb jugadores molt joves provinents de la pedrera del club blanc-i-vermell, d’altres més veteranes també de la casa, i l’arribada d’alguns reforços de qualitat demostrada.

PUBLICITAT
PUBLICITAT