El CB Valls fa pública la incorporació, per al seu primer equip femení de Copa Catalunya, de la pivot nord-americana Tylinn Carter. Carter, nascuda el 1995, fa 1’85 metres d’alçada i prové de l’equip mexicà Algodoneras, on ha jugat la temporada passada.

PUBLICITAT

Anteriorment, Carter va militar en diversos equips, com els nord-americans San Diego High School. També ha estat al Delawere State University, el California State University i el Pepperdine University, tots aquests de la lliga NCAA. El 2019 la nova pivot del CB Valls va militar a l’Spurs de Bolívia i el 2020 al Guifoes Sport Clube de Portugal.

En el seu últim equip, l’Algodoneras, ha jugat una mitjana de 30 minuts per partit, amb una anotació superior als 14 punts. Amb un encert de gairebé el 50% en el tir, de Tylinn Carter cal destacar el seu joc sota el taulell, i molt especialment, la seva gran efectivitat en el joc defensiu.

PUBLICITAT