Ja es coneix el calendari de la Primera Catalana de futbol per a la nova temporada 2021-2022. Enguany la categoria està formada per un total de 43 conjunts, dividits en tres grups diferents. Els grups 1 i 2 estan formats per 14 equips cadascun d’ells, mentre que el grup 3 consta de 15.

PUBLICITAT

Els grups 1 i 2 tindran 26 jornades, mentre que el grup 3 en disposarà de 30, amb dues jornades de descans per equip –una a cada volta–. La competició arrencarà als tres grups el cap de setmana del 2 i 3 d’octubre. Tanmateix, els grups 1 i 2 finalitzaran la lliga el cap de setmana del 30 d’abril i 1 de maig de 2022, mentre que el grup 3 conclourà el cap de setmana del 28 i 29 de maig de l’any vinent.

La Unió Esportiva Valls ha estat enquadrada en el grup 3. El debut oficial serà diumenge 3 d’octubre, a les dotze del migdia, al camp de l’Igualada. Els derbis contra el Catllar seran el 30 de gener (casa) i el 29 de maig (fora).

PUBLICITAT