El CB Valls ha formalitzat la incorporació de l’Emilio Martínez, un base de 22 anys i 185 cm d’alçada, i que prové de l’equip murcià Hozono Global Jairis de LEB Plata.

PUBLICITAT

Amb tot, la major part de la carrera esportiva de Martínez ha transcorregut, fins ara, a l’UCAM Murcia. Amb 8 anys va començar a jugar en aquest club a les categories inferiors fins que la temporada 2018/2019, que marxa cedit a l’Igualitorio Cantabria Estela, de la LEB Plata.

La temporada 2019/2020 fitxa pel Zornotza basc, també de LEB Plata, i la 2020/2021 torna a Murcia per jugar a l’Hozono Global Jairis, de la mateixa categoria. Val a dir que la temporada 2017-2018 debuta a la lliga ACB amb l’UCAM Murcia d’Ibon Navarro (actual tècnic del Morabanc Andorra). Aquella mateixa temporada debuta, també, a la Basketball Champions League.

Durant el període que va militar a l’equip de lliga EBA de l’UCAM i abans de pujar a l’ACB, Emilio Martínez va disputar una mitjana de 30 minuts per partit, anotant 11,3 punts i donant 4,1 assistències.

Tot i la seva joventut, amb la seva experiència a l’elit del bàsquet estatal, els números que l’avalen i el seu més que demostrat talent, Martínez està cridat a ser un dels jugadors més importants de la categoria. De moment, el jugador murcià arriba a Valls amb ganes de gaudir de l’ambient del pavelló Joana Ballart i de fer gaudir al costat dels seus companys l’afició blanc-i-vermella.

PUBLICITAT