La Gran Festa de la Calçotada de Valls se celebrarà el penúltim diumenge de gener i no l’últim de mes com és tradicional. La mostra s’avança un cap de setmana per evitar la coincidència amb les Festes Decennals de la Mare de Déu de la Candela, programades entre el 28 de gener i el 6 de febrer.

PUBLICITAT

La Comissió organitzadora de la Festa de la Calçotada es mostra esperançadora i optimista de cara a l’any vinent i espera poder realitzar una festa lluïda i plena, amb un programa d’actes tradicionals, festius i amb concursos relacionats amb el món del calçot: cercaviles; demostracions de coure calçots a la graella; mercat de la calçotada; concursos de cultivadors de calçots, d’elaboració de salsa de la calçotada i de menjar calçots; degustació popular…

L’any 2021 Valls va  haver de suspendre la Festa de la Calçotada a causa de la pandèmia. La cita anual, coneguda arreu, és una de les festes gastronòmiques de Catalunya més importants i amb més afluència de visitants. L’organització espera que el 2022 es pugui celebrar la diada festiva, tradicional i promocional entorn del calçot que impregna els carrers i places de Valls d’un ambient ple de tipisme.

PUBLICITAT