OLYMPUS DIGITAL CAMERA

La Junta de Govern de l’Ajuntament de Valls del passat dijous 5 d’agost aprovava els inicis dels expedients d’expropiació de diversos immobles situats a l’àmbit dels carrers Sant Oleguer i Sant Antoni, a l’entorn també del futur Museu Casteller de Catalunya.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

En segon lloc, es ratificava l’inici de l’expedient de contractació per a la licitació, per un import de 85.733€, de les obres d’adequació de l’entorn de la zona del Museu Casteller de Catalunya.

S’aprovava inicialment el projecte de reforma del pavelló poliesportiu del Vilar, amb un pressupost de 406.795€.

S’efectuava l’apuntalament de diverses zones de l’edifici de Ca Padró, immoble protegit del centre històric que hem expropiat aquest any amb l’objectiu de convertir-lo en equipament públic com a futura seu de l’Escola Municipal de Música Robert Gerhard.

S’aprovava una despesa de 17.544€ per a la modernització integral de l’enllumenat de la plaça de la Sardana al Barri de Sant Josep Obrer.

S’aprovava els projectes d’arranjament de la passera dels Fontanals i dels camins d’Alió, Masmolets i Vilafranca amb un pressupost d’execució de 48.222 €

Es donava el vistiplau al conveni que regula la concessió de la subvenció de 600€ a favor del Club Bàsquet Valls per als actes de celebració del 50è aniversari de la secció ciclista de l’entitat.

Finalment, es ratificava el conveni amb la Cambra de Comerç de Valls que regula la subvenció nominativa de 6.800€ a l’entitat per l’organització de la Gran Festa de la Calçotada.

PUBLICITAT