Vilafranca del Penedès no tindrà aquest dilluns 30 d’agost, a les dotze del migdia, a la plaça de la Vila, pilars de 5 dels Castellers de Vilafranca, Colla Vella dels Xiquets de Valls, Colla Joves Xiquets de Valls i la Colla Jove Xiquets de Tarragona en motiu de la diada de Sant Fèlix.

PUBLICITAT

La Generalitat no autoritza a les colles enlairar aquests espadats amb la participació de 50 castellers, amb mascareta i la prèvia realització de tests d’antígens com sí que va succeir en la diada de Sant Joan vallenca del passat 24 de juny.

Com a alternativa, l’Ajuntament i els administradors de la Festa Major de la capital de l’Alt Penedès han convocat un acte reivindicatiu, el mateix dia i a la mateixa hora, el qual comptarà amb representants de les colles, per reclamar que el tracte cap a la cultura popular sigui equitatiu amb la resta de sectors.

PUBLICITAT