El Club Bàsquet Valls Òptiques Teixidó disputarà aquest dissabte, a les set de la tarda, al pavelló Joana Ballart, el primer compromís de la pretemporada 2021-2022 contra el Bàsquet Ploms Salle Reus de Copa Catalunya Masculina. L’enfrontament es podrà seguir en directe a través del canal de Youtube CB Valls TV.

PUBLICITAT

Abans del començament de la lliga EBA, previst pel primer cap de setmana d’octubre, el conjunt d’Oriol Pozo tindrà més partits de preparació. El 5 de setembre visitarà, a tres quarts de set de la tarda, la pista del Salou en la primera jornada de la Lliga Catalana. El 8 de setembre, al vespre, a casa, els vallencs jugaran un amistós contra el Força Lleida de la Lliga LEB Or. El 12 de setembre, novament a casa, el rival serà el Girona de la Lliga EBA.  L’últim test serà el 18 de setembre, a casa, coincidit amb la darrera jornada de la Lliga Catalana, contra el CBT.

PUBLICITAT