Sis dies després del primer entrenament arribarà l’estrena en pretemporada per la Unió Esportiva Valls. Serà aquest diumenge, al Vilar, a set de la tarda, contra el juvenil del Gimnàstic de Tarragona. Un partit que es podrà escoltar en directe a través de la pàgina web del club vallenc.

PUBLICITAT

La preparació de cara a l’inici de la 1a Catalana seguirà dimecres 1 de setembre, a les vuit del vespre, amb un amistós al camp del Montblanc de 2a Catalana. La mateixa setmana, dissabte  4 de setembre, els homes de Manel Cazorla es desplaçaran a Amposta per disputar un triangular amb el conjunt local i el Cambrils. El compromís a la capital del Montsià està fixat per dos quarts de set de la tarda.

El dimecres 8 de setembre, a les vuit del vespre, el Tortosa de 2a Catalana visitarà l’estadi del Vilar. Per diumenge 12 de setembre, a dos quarts de sis de la tarda, hi haurà un nou desplaçament a les Terres de l’Ebre per enfrontar-se contra l’Aldeana de 2a Catalana.

El dijous 16 de setembre, a les vuit del vespre, l’equip vallenc visitarà el camp del Riudoms de 2a Catalana; i el dia 19, a les sis de la tarda, un nou amistós a fora contra el Mollet de 1a Catalana.

L’últim enfrontament abans de l’inici de lliga, previst pel cap de setmana del 2 i 3 d’octubre, serà diumenge 26 de setembre, a dos quarts de sis de la tarda, al Vilar, en un partit de presentació davant el Sant Ildefons del grup 2 de 1a Catalana.

PUBLICITAT