Inici del curs 2021-2022 a les escoles de Valls per segon any consecutiu en el context de la pandèmia de la COVID-19. Enguany, amb moltes més certeses que incerteses degut a l’avançada campanya de vacunació i pels protocols ja establerts a les aules un any després de l’aparició de la malaltia. Més de 6.600 alumnes arrenquen en els diversos centres educatius de Valls.

PUBLICITAT

La jornada ha començat amb normalitat a les escoles vallenques amb mascaretes a partit dels sis anys, torns i grups bombolla amb la novetat que les famílies ja poden tornar accedir als centres.

La mesura a destacar és que els alumnes que tinguin la pauta completa de vacunació no hauran de confinar-se si hi ha un positiu a l’aula.

La regidora d’educació de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull ha explicat en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls com s’espera aquest curs escolars.

En tant enguany comencen el curs escolar 2.400 alumnes en infantil i primària, unes previsions força altes. I pel que fa al primer curs d’educació infantil són de 215 matriculacions degut a la baixa natalitat.

A secundària s’han matriculat més de 1700 estudiants on s’han obligat a incrementar les ràtios previstes. Teresa Rull, per la seva banda, celebra la presencialitat a les escoles i els estudiants puguin tornar a socialitzar sense tantes mesures restrictives.

Una tornada a l’escola que s’acosta cada cop més a la normalitat i amb el gran avenç de la presencialitat. Des dels centres de Valls han afrontat amb optimisme la primera jornada de curs 2021-2022.

PUBLICITAT