El Club Bàsquet Valls Lear assoleix el primer triomf en el test preparatiu de pretemprada davant el Lima Horta B (61-57). El sènior femení ho ha aconseguit després d’un partit amb moltes alternatives entre els dos equips que mostraven un gran nivell tot i la pretemporada.

PUBLICITAT

Les vallenques han arribat a fregar diferències de deu punts a l’inici del partit, però al final del segon quart, després d’un gran temps en atac de les visitants, marxaven al descans amb un punt per sobre 31-32.

A la represa, les defenses dels dos equips milloraven i tots dos equips no donaven treva a cap aventatge, i les visitants només es posaven un punt per sobre 42-44. Finalment, les de Benet Ibáñez manaven en el darrer quart al Joana Ballart i acabaven emportant-se la victòria per quatre punts 61- 57.

PUBLICITAT