Desfeta de la Unió Esportiva Valls en el cinquè compromís de la pretemporada 2021-2022. L’equip blanc-i-vermell, amb un total de nou baixes, es presentava, diumenge a la tarda, al camp de l’Aldeana de 2a Catalana amb l’objectiu de mantenir-se invicte.

PUBLICITAT

Un partit amb jugadors a prova: Verdejo o Ezequiel. També per confiar en els més joves, com per exemple, Aitor i Vericat. Tot i amb això, la poca sintonia amb la porteria i la bona situació defensiva del rival acabaven amb la victòria del conjunt local per 1-0.

El gol dels ebrencs arribava al minut 10 de la primera part, després d’una errada d’Aleix Requena i Medina, aprofitada per Nuez per marcar de vaselina.

Després d’aquesta derrota, els homes de Manel Cazorla no tornaran als terrenys de joc fins diumenge 19 de setembre, a les sis de la tarda, al camp del Mollet de 1a Catalana. L’enfrontament previst per dijous, a les vuit del vespre, a Riudoms, s’ha suspès.

PUBLICITAT