El Club Bàsquet Valls passa per sobre del Girona B en el darrer amistós de pretemporada per un contundent 105 a 65. Els vallencs van tenir l’últim assaig abans d’enfrontar-se al CBT en el duel definitori de Lliga Catalana EBA. L’equip d’Oriol Pozo a ser molt superior al filial gironí en un partit marcat pel gran encert ofensiu i la férrea defensa del conjunt de l’Alt Camp. Durant el primer quart, s’equilibrava el joc i s’arribava amb un igualat 22 a 18.

PUBLICITAT

Els blanc-i-vermells, però trencaven distàncies el segon quart, en què tant Vinicius com Oriol Besora comencaven el recital ofensiu i s’eixamplaven diferències al descans 53 a 34. A la represa, el ritme local no donava treva i el CB Valls aconseguia la mateixa línia de partit deixant sense possibilitats al conjunt gironí de reenganchar-se al partit.

Finalment, els vallencs acabaven el partit per sobre dels 100 punts i amb sis jugadors que superaven els deu punts. Últim assaig preparatiu abans del derbi en Lliga Catalana EBA, dissabte a les 19h de la tarda davant el Club Bàsquet Tarragona.

PUBLICITAT