L’empresa de bricolatge, jardineria i taller que forma part de la companyia de comerç electrònic PratBrands situada al polígon de Valls, donarà productes a la Fundació Onada de Tarragona.

PUBLICITAT

Amb l’objectiu d’abastir de productes necessaris per la Fundació Onada, l’empresa farà entrega de dues motosserres, un motocultuor i una desbrossadora. Escoltem José Carlos Eiriz, Director General de la Fundació Onada.

La Fundació Onada es tracta d’una entitat social que ajuda a persones amb discapacitat o amb risc d’exclusió laboral i social per participar en diversos projectes. Amb aquests productes, s’ajudaran a que es puguin fer treballs de manteniment d’espais, neteja i que la Fundació Onada compti de recursos suficients per poder dur a terme les tasques adequadament de l’espai.

PUBLICITAT