Destaquem el més important d’avui 15 de setembre començant explicant que és setmana d’inici de curs escolar. Jonay González molt bon dia.

PUBLICITAT

Molt bon dia Eric, enguany, amb moltes més certeses que incerteses degut a l’avançada campanya de vacunació, i pels protocols ja establerts a les aules un any després de l’aparició de la malaltia. Més de 6.600 alumnes arrenquen en els diversos centres educatius de Valls.

La jornada ha començat amb normalitat a les escoles vallenques amb mascaretes a partit dels sis anys, torns i grups bombolla amb la novetat que les famílies ja poden tornar accedir als centres.

La mesura a destacar és que els alumnes que tinguin la pauta completa de vacunació no hauran de confinar-se si hi ha un positiu a l’aula.

La regidora d’educació de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull ha explicat en declaracions a Ràdio Ciutat de Valls com s’espera aquest curs escolars.

En tant enguany comencen el curs escolar 2.400 alumnes en infantil i primària, unes previsions força altes. I pel que fa al primer curs d’educació infantil són de 215 matriculacions degut a la baixa natalitat.

Una tornada a l’escola que s’acosta cada cop més a la normalitat i amb el gran avenç de la presencialitat. Des dels centres de Valls han afrontat amb optimisme la primera jornada de curs 2021-2022.

Parlem ara de societat local, i és que L’empresa de bricolatge, jardineria i taller que forma part de la companyia de comerç electrònic PratBrands situada al polígon de Valls, donarà productes a la Fundació Onada de Tarragona.

La Fundació Onada es tracta d’una entitat social que ajuda a persones amb discapacitat o amb risc d’exclusió laboral i social per participar en diversos projectes. Amb aquests productes, s’ajudaran a que es puguin fer treballs de manteniment d’espais, neteja i que la Fundació Onada compti de recursos suficients per poder dur a terme les tasques adequadament de l’espai.

I en esports, parlem del CB Valls Lear que suma el primer triomf en el test preparatiu de pretemprada davant el Lima Horta B (61-57). El sènior femení ho ha aconseguit després d’un partit amb moltes alternatives entre els dos equips que mostraven un gran nivell tot i la pretemporada.

Les vallenques han arribat a fregar diferències de deu punts a l’inici del partit, però al final del segon quart, després d’un gran temps en atac de les visitants, marxaven al descans amb un punt per sobre 31-32.

A la represa, les defenses dels dos equips milloraven i tots dos equips no donaven treva a cap aventatge, i les visitants només es posaven un punt per sobre 42-44. Finalment, les de Benet Ibáñez manaven en el darrer quart al Joana Ballart i acabaven emportant-se la victòria per quatre punts 61- 57.

PUBLICITAT