L’Ajuntament de Valls conjuntament amb la fundació Ciutat de Valls i Càritas engeguen una nova linia d’ajuts per als alumnes en ensenyaments postobligatoris. Un projecte transversals tant d’entitats locals com del consistori tornen a dur a terme aquesta ajuda per joves estudiants vallencs perque segueixin els seus estudis postobligatòris.

PUBLICITAT

En els darrers anys, l’augment ha sigut significatiu fins a les 48 sol·licituds i en funció la demanda, es podran aprovar més linies d’ajuts per poder dedicar-hi més recursos i esforços. 

Tanmateix, per obtenir aquesta línia d’ajuts és de 10.000 euros, d’entre 200 i 250 euros per alumne i es seguiran en funció als esforços i a l’expedient acadèmic. Tot plegat, per tal de fomentar els cànons de millora i esforç entre els vallencs. Escoltem al regidor d’acció comunitària i participació de l’Ajuntament de Valls, Jordi Cartanyà.

La presentació de sol·licituds es podran realitza entre el 20 de setembre i l’1 d’octubre  ales dependències de VallsJove. Tot plegat, per tal de facilitar l’accés als ciutadans vallencs a seguir cursant els seus estudis previ al futur procés d’inserció laboral.

PUBLICITAT