La coordinadora de Colles Castelleres demana poder flexibilitar la mesura de poder fer més de 160 persones per castell. L’entitat que uneix 103 colles amb un total de 140 representants, ha expressat la seva preocupació pel límit establert per cultura ja que ho consideren “perjudicial per la pròpia essència de l’activitat castellera.”

PUBLICITAT

A més, també en les mesures establertes, també s’hi ha mostrar la seva disconformitat amb l’obligació de fer tests els menors de 12 anys en cada assaig. El president de la coordinadora de les Colles Castelleres, Pau Comprovin, explica la preocupació principal de les colles davant el protocol.

Amb tot, des de la CCCC, s’ha replantejat també l’obligatorietat del públic assegut en les actuacions. En aquest sentit, es traslladaran properament els dubtes que genera el pla de reactivació de l’activitat castellera des de la Conselleria de Cultura de la Generalitat.

PUBLICITAT