L’Ajuntament de Valls i Creu Roja amplien la seva vinculació de col·laboració anual per fomentar la promoció d’activitats de l’entitat. Entre consistori i entitat han signat el conveni que dotarà d’una subvenció de 8.000 euros per el programa de distribució d’aliments i el Programa social per la millora de la salut visual d’infants i adults. Així valorava aquest acord la regidora d’Afers Socials de l’Ajuntament de Valls, Teresa Rull. 

PUBLICITAT

L’objecte d’aquest conveni és regular la subvenció concedida a Creu Roja per al foment i la promoció d’activitats de l’entitat. Amb tot, es tracta d’una acció complementària de les pròpies locals del personal contractat per Creu Roja.

Un conveni que s’amplia un any més i que des de la Regidoria d’Afers Socials es pretén arribar a un sector ampli de la població en situació de risc d’exclusió social.

PUBLICITAT