Es comencen a conèixer els esdeveniments de les properes festes Decennals 2021+1 amb una proposta atractiva des del Teatre Principal amb “La Boda” de l’escola de dansa Adagi de Valls.

PUBLICITAT

En aquest cas, es tracta d’una dansa contemporània que s’inspira en la sarsuela de l’obra “La boda” de Luis Alonso i que va ser tot un èxit al Teatre Fortuny de Reus l’any 2019.

El regidor de cultura de l’Ajuntament de Valls, Marc Ayala, explica que es mantindrà la tradició que les festes Decennals 2021 + 1 segueixin posant en relleu les obres artístiques de no només de Valls sinó de tot el Camp de Tarragona.

Amb tot, la situació sanitària ha obligat a adaptar el treball de les peces en funció de les possibilitats de mobilitat dels intèrprets. La varietat de composicions per a duets, solistes i grups més grans, ha permès que s’avanci en moltes d’elles per tal de poder anar matisant el treball coreogràfic fins que a finals d’any es puguin reunir la totalitat d’artistes per al treball conjunt.

L’obra s’estrenarà al Teatre Principal el proper dijous 3 de febrer. Així ho explicava Roser Carbonell, directora de l’Escola de Dansa Adagi de Valls.

Una experiència que aplegarà tant antics alumnes de l’escola de Dansa Adagi de Valls com els actuals.

Una proposta de dansa innovadora i significativa, tant pel que fa al contingut coreogràfic com pel que representa la comunió d’intèrprets novells i joves promeses.

PUBLICITAT