El CB Valls cau al Joana Ballart davant el Club Bàsquet Tarragona per 71 a 80. Amb aquest resultat, el gran campió és el CB Salou, que amb el triple empat guanya l’average i es classifica a la següent fase de Lliga Catalana EBA.

PUBLICITAT

Un matx marcat també per la tornada de JJ Miguel que va ser homenatjat abans de començar el partit amb una ovació unànime de l’afició local.

Un duel que va tenir moltes alternatives i que els tarragonins van sortir millors durant el primer quart i aconseguien una aventatge de 10 punts al final del primer temps. 

En el segon període, els d’Oriol Pozo remuntaven i esperonats per un ambient del Joana Ballart comandats per Oriol Besora, Vinicius, Sergi Domènech i Jony Medina marxaven amb una aventatge de vuit punts amunt.

Finalment, en la represa els del Serrallo mitjançant Yoeri Hoexum i Orion posaven coll amunt el partit i, tot i un Jony Medina que tirava d’orgull, els visitants s’emportaven el partit 71-80. Pels vallencs, Sergi Domènec era el màxim anotador amb 19 punts i Marcus Vinicius 14.

Així valorava la derrota el tècnic del CB Valls, Oriol Pozo.

Amb aquest resultat, el CB Salou accedeix a vuitens de final de la Lliga Catalana EBA i el CB Valls que prepara ja el debut en la primera jornada de Lliga EBA davant el Barberà.

PUBLICITAT