Valls trasllada l’emplaçament de la Fira d’Intercanvi i Segona mà al pati de Casa Caritat. La Fira té com a objectiu vendre, intercanviar o donar tot allò que no es necessita, però que encara es troba en bon estat. L’espai estarà obert a qualsevol persona major de 16 anys, a més de membres d’associacions i entitats. La proposta està oberta a tot el públic i sobretot servirà per a les persones que vulgui trobar allò que necessiti. 

PUBLICITAT

Els interessats a disposar d’una taula a la Fira d’Intercanvi i Segona Mà s’han d’inscriure prèviament a l’adreça de l’Ajuntament mediambient@valls.cat o bé telemàticament a través del següent enllaç: www.valls.cat/vallsmillora. La inscripció és gratuïta, però el nombre de places és limitat.

Durant la jornada s’aplicaran els protocols de seguretat i prevenció contra la covid-19 amb l’objectiu de celebrar l’esdeveniment amb les màximes garanties de seguretat per a organitzadors, expositors i visitants.

PUBLICITAT