OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Destaquem el més important d’avui dilluns dia 20 de setembre, i és que ja coneixem l’emplaçament de la Fira d’Intercanvi i segona mà de Valls, serà a la Casa Caritat. Jonay González, bon dia.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

La Fira té com a objectiu vendre, intercanviar o donar tot allò que no es necessita, però que encara es troba en bon estat. L’espai estarà obert a qualsevol persona major de 16 anys, a més de membres d’associacions i entitats. La proposta està oberta a tot el públic i sobretot servirà per a les persones que vulgui trobar allò que necessiti. 

Els interessats a disposar d’una taula a la Fira d’Intercanvi i Segona Mà s’han d’inscriure prèviament a l’adreça de l’Ajuntament mediambient@valls.cat o bé telemàticament a través del següent enllaç: www.valls.cat/vallsmillora. La inscripció és gratuïta, però el nombre de places és limitat.

Durant la jornada s’aplicaran els protocols de seguretat i prevenció contra la covid-19 amb l’objectiu de celebrar l’esdeveniment amb les màximes garanties de seguretat per a organitzadors, expositors i visitants.

Tambñe en informació de servei, es produïran diversos talls a la Via Pública de Valls els propers 21, 23, 28 i 30 de setembre. Al carrer Pont de Goi.

El tall dels carrers per obres es duran a terme de 14.30 a 16.30h.

Parlem d’esports i és que El CB Valls cau al Joana Ballart davant el Club Bàsquet Tarragona per 71 a 80. Amb aquest resultat, el gran campió és el CB Salou, que amb el triple empat guanya l’average i es classifica a la següent fase de Lliga Catalana EBA.

Un matx marcat també per la tornada de JJ Miguel que va ser homenatjat abans de començar el partit amb una ovació unànime de l’afició local.

Un duel que va tenir moltes alternatives i que els tarragonins van sortir millors durant el primer quart i aconseguien una aventatge de 10 punts al final del primer temps. 

En el segon període, els d’Oriol Pozo remuntaven i esperonats per un ambient del Joana Ballart comandats per Oriol Besora, Vinicius, Sergi Domènech i Jony Medina marxaven amb una aventatge de vuit punts amunt.

Finalment, en la represa els del Serrallo mitjançant Yoeri Hoexum i Orion posaven coll amunt el partit i, tot i un Jony Medina que tirava d’orgull, els visitants s’emportaven el partit 71-80. Pels vallencs, Sergi Domènec era el màxim anotador amb 19 punts i Marcus Vinicius 14.

Amb aquest resultat, el CB Salou accedeix a vuitens de final de la Lliga Catalana EBA i el CB Valls que prepara ja el debut en la primera jornada de Lliga EBA davant el Barberà.

Amb tot, el CB Valls també ha confirmat la incorporació del californià Daniel Melifonwu per reforçar el joc interior sota la pintura. 

Melifonwu, de 24 anys i 2,08 d’alçada, prové del Hawaii Pacific Sharks, de la segona divisió de la lliga NCAA, on va jugar una mitjana de 19 minuts per partit.

Amb aquesta incorporació, Oriol Pozo guanya poder i alternatives en el pivot sobretot en el rebot defensiu i ofensiu per l’equip. Així doncs, el californià s’incorporarà immediatament als entrenaments dels blanc-i-vermells on s’espera comptar amb ell en la Lliga EBA.

Finalment, el de San Diego podria tenir alguns minuts més ja aquest dissabte, en el partit preparotori que disputarà el CB Valls a la pista del Cornellà.

I fins aqui, el #VALLSINFO d’aquest dijous 16 de setembre, us han parlat Jonay González i Èric Rosique, que tingeu un bon dia i fins la propera!

PUBLICITAT