Desfeta de la Unió Esportiva Valls per 2-0 aquest diumenge al camp del Club de Futbol Mollet. En el penúltim partit de la pretemporada, els homes de Manel Cazorla, castigats per les baixes, queien contra un rival de 1a Catalana, encara que es trobarà en el grup 1.

PUBLICITAT

Un partit amb domini de la pilota, però amb problemes per veure porteria. Al minut 40, Luis Alejandro avançava els locals amb un gran gol des de la frontal de l’àrea.

Al principi de la  segona meitat, novament el Mollet aprofitava una errada defensiva vallenca per anotar el 2-0, obra de David Reyes.

A partir d’aquí, tot i intentar-ho, la UE Valls es quedava per segon cap de setmana consecutiu sense marcar. A més a les acaballes de l’enfrontament, Òscar Torre era expulsat en veure la segona targeta groga, fet que deixava l’equip amb inferioritat numèrica.

Abans del començament de lliga, previst pel pròxim 3 d’octubre al camp de l’Igualada, els vallencs afrontaran diumenge, a les cinc de la tarda, al Vilar, el partit de presentació contra el Sant Ildefons de Cornellà, equip que també jugarà a 1a Catalana.

PUBLICITAT