Ja es coneix la imatge de les Festes Decennals de la mare de Déu de la Candela 2021+1 que es celebraran a Valls del 28 de gener al 6 de febrer. Tot plegat, comencen els preparatiu d’unes festes que ja enceten el compte enrere a quatre mesos vista i presentada pels dos artistes Adrià Batet i Ariadna Pujol. 

PUBLICITAT

Els autors han volgut transmetre un disseny alegre, fesitu i net amb una composició en línies diagonals per donar aires dinàmics i optimistes. L’alcaldessa de Valls, Dolors Farré ha volgut destacar que aquestes Festes Decennals 2021+1 representen totes les entitats de la ciutat i que els vallencs puguin fer-los seu.

Un cartell amb molta personalitat amb il·lustracions modernes i minimalistes que representen en el mosaic del cartell el campanar de Sant Jan i la ”flor de febrer” que representen les Decennals. Així ho explicaven els autors vallencs Adrià Batet i Ariadna Pujol.

Un cartell seleccionat per la comissió de cultura amb tonalitats blaves repesantatives en totes les Decennals, així com el blanc el color de la puresa i la llum i el groc i el taronja que s’extreuen de la flama de la candela, que aporten calidesa i alegria.  Compte enrere per de les Festes Decennals 2021+1 en què en les properes setmanes s’afegiran esdeveniments com la representació de dansa “La Boda” que es celebrarà al Teatre Principal de Valls.

PUBLICITAT