Bon dia i benvinguts a #VALLSINFO! L’informatiu diari de Ràdio Ciutat de Valls sobre les darreres novetats de la ciutat.

PUBLICITAT

Destaquem el més important d’avui dijous 23 de setembre i és que Ja es coneix la imatge de les Festes Decennals de la mare de Déu de la Candela 2021+1. Jonay González, bon dia.

Unes festes que es celebraran a Valls del 28 de gener al 6 de febrer. Tot plegat, comencen els preparatiu d’unes festes que ja enceten el compte enrere a quatre mesos vista i presentada pels dos artistes Adrià Batet i Ariadna Pujol. 

Els autors han volgut transmetre un disseny alegre, fesitu i net amb una composició en línies diagonals per donar aires dinàmics i optimistes.

Un cartell amb molta personalitat amb il·lustracions modernes i minimalistes que representen en el mosaic del cartell el campanar de Sant Joan i la ”flor de febrer” que representen les Decennals.

Un cartell seleccionat per la comissió de cultura amb tonalitats blaves repesantatives en totes les Decennals, així com el blanc el color de la puresa i la llum i el groc i el taronja que s’extreuen de la flama de la candela, que aporten calidesa i alegria. 

Així doncs, compte enrere per de les Festes Decennals 2021+1 en què en les properes setmanes s’afegiran esdeveniments com la representació de dansa “La Boda” que es celebrarà al Teatre Principal de Valls.

També expliquem que ja es coneixen els punts del dia del ple municipal que es durà a terme dilluns a les cinc de la tarda. Serà un ple telemàtic i amb un total de set mocions que tractaran diversos ítems com l’ús de patinets elèctrics, la condemna a les agressions i violència a les persones del col·lectiu LGTBI, la internalització del 112 o el rebuig a l’ampliació de l’aeroport del Prat entre d’altres.

A més, també es farà el rebuig al projecte de la línia elèctrica de Molt Alta Tensió, la MAT, així com la defensa de les dones afganeses i els drets humans. A banda, de les mocions, la sessió plenària també s’aprovarà el Compte General de l’exercici del 2020 i l’aprovació inicial del Reglament regulador del servei de l’Arxiu Municipal de Valls.

PUBLICITAT