La Unió Esportiva Valls es presentarà davant la seva afició davant un altre conjunt de Primera Catalana, serà el San Ildefons a el Vilar diumenge 26. A les 16:30h serà la presentació de la plantilla i a les 17:30h el matx, que servirà per als de Manel Cazorla fer un darrer test preparatiu abans de l’inici de la lliga. Escoltem al tècnic de la UE Valls, Manel Cazorla.

PUBLICITAT

Una Unió Esportiva Valls que tindrà com a darer duel preparatori aquest matx davant el San Ildefons. Els vallencs porten una ratxa negativa després d’haver perdut per 2 a 0 al camp del Mollet i també havent-hi perdut al camp de l’Aldeana. L’aforament del camp serà del 70% i l’entrada serà gratuïta.

Tanmateix, també serà l’oportunitat dels socis en renovar el seu abonament de tota la temporada. Tot i així, els blanc-i-vermells voldran emportar-se el trofeu de la Unió Esportiva Valls per enganxar de nou l’afició en aquesta temporada important en el tercer grup de la Primera Catalana. Els vallencs s’estrenaran al camp de l’Igualada, diumenge a les 12 del migdia. 

PUBLICITAT