El barri dels Habitatges acollirà aquest diumenge, a dos quarts d’una del migdia, la primera actuació de la Colla Vella dels Xiquets de Valls des de l’esclat de la pandèmia de la Covid-19.

PUBLICITAT

En una diada – amb aforament limitat- els de la camisa rosada aprofitaran per bastir els primers castells de 7 de la temporada després de gairebé dos anys en blanc.

La Colla Vella ha fixat un calendari d’assaigs i actuacions per arribar en condicions de cara a la diada de Santa Úrsula, prevista pel 24 d’octubre. Abans de l’actuació vallenca, la colla dirigida per Albert Martínez, encara tindrà un compromís el pròxim diumenge 3 d’octubre, a Reus, en motiu de la diada del Mercadal, acompanyats de la colla local, els Castellers de Vilafranca, els Capgrossos de Mataró i la Colla Jove Xiquets de Tarragona.

PUBLICITAT