La Unió Esportiva Valls enceta la posada a punt davant la seva afició amb empat a 0 davant el San Ildefons de Cornellà. En la tanda de penals, l’equip visitant es va emportar l’amistós per 1 a 2.

PUBLICITAT

Un duel que va servir per què el públic tornés a El Vilar en una temporada important en el grup 3 de Primera Catalana i el renovament d’abonaments.

Un matx amb dues parts molt diferenciada, la primera part amb poques ocasions i una segona on la Unió Esportiva va dominar el partit, però sense encert. Manel Cazorla va recuperar diversos efectius després d’una pretemporada complicada amb moltes baixes. Així valorava la posada a punt el tècnic de la Unió Esportiva Valls, Manel Cazorla.

La UE Valls va presentar-se al Vilar amb un duel igualtat davant els barcelonins on cap dels dos equips va poder perforar la xarxa. Al finalitzar els 120 minuts, els dos equips van arribar als penals on finalment, els barcelonins van emportar-se el primer trofeu UE Valls.

Un amistós que va posar el punt i final a la pretemporada on els vallencs s’estrenen al camp de Les Comes davant l’Igualada, diumenge a les 12 del migdia.

PUBLICITAT