OLYMPUS DIGITAL CAMERA

L’Ajuntament de Valls enceta nou ple municipal a partir de les 17h de la tarda on es tractaran diverses mocions d’interès. Serà un ple telemàtic amb qüestions com l’ús dels patinets elèctrics, la condemna a les agressions i violència a les persones del col·lectiu LGTBI, la internalització del 112 o el rebuig a l’ampliació de l’aeroport del Prat entre d’altres.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA
PUBLICITAT

El text de la moció en defensa dels drets humans, es realitzarà sobre la situació política a l’Afganistan ha sigut presentat pels grups municipals de Junts per Valls, ERC, PSC i la CUP.

A més, també es farà el rebuig al projecte de la línia elèctrica de Molt Alta Tensió, la MAT, així com la defensa de les dones afganeses i els drets humans. A banda, de les mocions, la sessió plenària també s’aprovarà el Compte General de l’exercici del 2020 i l’aprovació inicial del Reglament regulador del servei de l’Arxiu Municipal de Valls.

Un ple municipal que es podrà seguir a Ràdio Ciutat de Valls i a través del canal de youtube de l’Ajuntament de Valls a partir de les 17h de la tarda.

PUBLICITAT