Destaquem el més important d’avui dilluns 27 de setembre en el dia del Consell plenari a l’Ajuntament de Valls que tindrà lloc a les 17h de la tarda amb diverses mocions d’interés. Jonay González, bon dia.

PUBLICITAT

Serà un ple telemàtic amb qüestions com l’ús dels patinets elèctrics, la condemna a les agressions i violència a les persones del col·lectiu LGTBI, la internalització del 112 o el rebuig a l’ampliació de l’aeroport del Prat entre d’altres. El text de la moció en defensa dels drets humans, es realitzarà sobre la situació política a l’Afganistan ha sigut presentat pels grups municipals de Junts per Valls, ERC, PSC i la CUP.

A més, també es farà el rebuig al projecte de la línia elèctrica de Molt Alta Tensió, la MAT, així com la defensa de les dones afganeses i els drets humans. A banda, de les mocions, la sessió plenària també s’aprovarà el Compte General de l’exercici del 2020 i l’aprovació inicial del Reglament regulador del servei de l’Arxiu Municipal de Valls.

Un ple municipal que es podrà seguir a Ràdio Ciutat de Valls i a través del canal de youtube de l’Ajuntament de Valls a partir de les 17h de la tarda.

Parlem de les darreres dades de COVID-19 i amb notícies molt positives perque no s’ha registrat cap nou positiu en tot el cap de setmana a l’Alt Camp, segons les darreres dades del Departament de Salut. De fet, des del dimarts 21 de setembre, que es va registrar un únic positiu, no s’han sumat més casos a la comarca.

El risc de rebrot a la comarca són ara de 45 punts, en situació de risc moderat. L’Rt a l’Alt Camp però sí que ha augmentat, sent ara d’1,24. A la ciutat de Valls el risc de rebrot és de 36 punts i l’Rt és d’1,50. Amb les dades facilitades per Salut, ara mateix a Valls la incidència a 14 dies és de 23,47 punts i el nombre de vacunats amb les dues dosis ascendeix a 16.449 persones.

La Unió Esportiva Valls enceta la posada a punt davant la seva afició amb empat a 0 davant el San Ildefons de Cornellà. En la tanda de penals, l’equip visitant es va emportar l’amistós per 1 a 2. Un duel que va servir per què el públic tornés a El Vilar en una temporada important en el grup 3 de Primera Catalana i el renovament d’abonaments. 

PUBLICITAT