Benvolguts /des:

PUBLICITAT

Us informem que el proper dijous 30 de setembre a les 19h de la tarda, us oferim una sessió gratuïta i oberta de manera telemàtica a la primera càpsula informativa de “Les quatre claus per crear el teu podcast”, per poder fer el teu programa de ràdio a Ràdio Ciutat de Valls!

Un dels nostres objectius és dinamitzar comunitats i donar veu a les entitats del municipi i a tota la ciutadania en general, per tal de que expliquin els seus projectes, les seves idees, els seus coneixements i els comparteixen amb la resta de la ciutadania, a través de programes setmanals amb una durada d’uns quinze minuts.

A partir d’aquests moments, Ràdio Ciutat de Valls vol donar major impuls a la ràdio de la nostra ciutat, amb l’interès posat com un servei que sigui efectiu gràcies a la implicació de tots els ciutadans i ciutadanes, com a artífexs finals d’aquest mitjà públic. Una ràdio amb una sistema de funcionament de model professional, malgrat s’alimenti del voluntariat i la coparticipació com a ingredients principals de generació dels seus continguts.

Inscriu-te enviant un correu electrònic a: participacio@valls.cat

Aprofiteu la radio on line com el vostre altaveu per donar-vos a conèixer i fer-vos propers a tots els ciutadans i ciutadanes.

Us hi esperem !

Ràdio Ciutat de Valls és el teu altaveu, participa-hi !

L’enllaç de la sessió formativa

PUBLICITAT