L’Ajuntament de Valls retrà homenatge a l’atleta vallenca Marta Galimany després del seu darrer èxit en la mitja marató de Madrid. L’atleta vallenca assolia la segona posició a l’EDP Rock’n Roll Running Series Madrid, a només dos minuts de la primera Nuria Lugueros, vencedora de la prova.

PUBLICITAT

Galimany va assolir un temps d’una hora 15 minuts i 29 segons amb un tram de ritme de 3’40’’ durant els primers 5 minuts i de 3’25’’ en el segon tram. 

La vallenca va ser molt a prop de guanyar la prova però Lugueros va aconseguir la plusmarca personal que va permetre-li postular-se com a guanyadora de la prova. És per això, que el consistori vallenc, homenatjarà Marta Galimany per haver assolit aquesta fita. 

A més, la pista d’atletisme d’El Fornàs portarà el nom de l’atleta vallenca, després d’haver assolit una nova fita havent acaronat la prova de la mitja marató de Madrid.

PUBLICITAT